27ste editie 1992 - 2018

Aanmelden

Deelnemer » Aanmelden

Aanmelden en inschrijven

Als u van plan bent te participeren aan de beurs Internationaal Therapeut als deelnemer, dan kunt u zich inschrijven. Als u de plattegronden oproept en er op klikt, krijgt u een vergroting te zien en daarop staat aangegeven welke vrije posities er nog beschikbaar zijn. Als u met de muis op de nog vrije stand gaat staan, worden de dimensies van betreffende stand vermeld.

Als u twijfelt over grootte en positie op een van de beursvloeren dan is het allicht verstandig om contact met de organisatie op te nemen. Wij proberen u dan zo goed mogelijk het juiste advies te geven, een en ander geheel vrijblijvend!

Ook als u zich aanmeldt en ons nog niet gesproken heeft, kan het zijn dat wij met u contact opnemen voor definitieve fijnafstemming. Na inschrijving ontvangt u van ons eerst een bevestiging van uw deelname en uw standpositie op de beursvloer. In verdere correspondentie krijgt u allerlei andere relevante informatie. Ook krijgt u van ons dan uw inloggegevens om uw eigen persoonlijke pagina op te roepen. Als deelnemer kunt u dan diverse voorbereidingen treffen ten behoeve van uw deelname.

– Opmerking: vul het formulier zo nauwkeurig mogelijk in.
– Vragen met een – * – zijn verplichte invulvragen.
– Komt u er niet uit of u wilt graag praten over voorwaarden, prijs e.d. ,
   neem contact met ons op en wij helpen u verder op weg: +31 (0)481 450555.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]