Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» Aromed Natuurproducten

27ste editie 1992 - 2018

Aromed Natuurproducten


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » Aromed Natuurproducten

Aromed Natuurproducten - Stand 310

Aromed natuurproducten: voortreffelijke geneeskrachtige werking

Aromed is sinds 1989 gespecialiseerd in aromatherapeutische gezondheidsproducten met een eigen research- en productielaboratorium.

Aromatherapie bestaat al ruim 4000 jaar en wordt ingezet om de gezondheid te bevorderen of om genezingsprocessen te ondersteunen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.
De Aromed producten zijn 100% natuurlijk, veelal biologisch en hebben zich bewezen door hun voortreffelijke geneeskrachtige werking.

Vitazyme Energy is een uniek vloeibaar voedingssupplement, ontwikkeld door biotechnoloog prof. Huang in 1981. De basis is groente en fruit met daarin mee gefermenteerde actieve ingrediënten. Door het innovatieve fermentatie- en extractieproces van 540 dagen, ontstaat een product met een uitermate snelle opname voor meer energie.

NIEUW in assortiment
Sana Hemp Juice CBD-A V-caps, tinctuur, tabletten en smelttabletten.
Het enige echte ruwe hennep sap dat op de Europese markt verkrijgbaar is. Dit groene sap bevat het volledige spectrum van essentiële voedingsstoffen en het extra voordeel van grote hoeveelheden Cannabidiolic Acid (CBD-A).

  • 100% natuurlijke, biologische hennep
  • Snel na oogst gevriesdroogd
  • Super geconcentreerde CBD-A (1 tot 6,9 mg)
  • Rijk aan omega 3 & 6
  • Rijk aan vitamine E, ijzer, calcium, kalium, zink
  • Goedgekeurd door de EU en CE
  • 100% THC vrij

Wij nodigen u van harte uit Aromed, Vitazyme Energy en Sana Hemp Juice te komen ervaren en proeven op stand 310.