Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» Bio-Kult Nederland

27ste editie 1992 - 2018

Bio-Kult Nederland


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » Bio-Kult Nederland

Bio-Kult Nederland - Stand 287

Bio-Kult: de expert in probiotica

Bio-Kult heeft een productlijn in voedingssupplementen gebaseerd op een uitgebreide mix van probiotica.

Probiotica zijn bacteriesoorten die gunstige effecten hebben op de gezondheid. Alle bacteriën en andere micro-organismen in de darm noemen we de darmflora. De darmflora heeft een grote invloed op heel veel aspecten van de gezondheid. Enkele belangrijke taken van de darmflora zijn bijvoorbeeld het aanmaken van voedingsstoffen, het immuunsysteem reguleren, de darmwand gezond houden en o.a. de eetlust reguleren.

Soms raakt de darmflora uit evenwicht. Er zijn dan te weinig goede bacteriën of teveel slechte micro-organismen. De darmflora kan bijvoorbeeld uit evenwicht raken door het te weinig probiotica binnenkrijgen, als je bijvoorbeeld alleen dingen eet waar geen bacteriën inzitten, het nemen van antibiotica, gebruik van medicijnen, te weinig vezels te eten.

Als je darmflora uit balans is, heeft dat invloed op veel aspecten van je gezondheid. Klachten zijn dan slechte ontlasting, buikpijn, huidproblemen, allergieën, blaasontsteking en bijvoorbeeld overgewicht.

Een onbalans in de darmflora is te verhelpen met een goed probiotica-supplement. Bovendien is een probiotica-supplement altijd goed voor de ondersteuning van je algehele gezondheid.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Bio-Kult – www.bio-kult.nl. Daar vind je ook een lijst van therapeuten, winkels en webshops waar Bio-Kult te verkrijgen is.