Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» GezondheidsScan

27ste editie 1992 - 2018

GezondheidsScan


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » GezondheidsScan

GezondheidsScan - Stand 426

GezondheidsScan : voorkomen is beter dan genezen 

We worden niet van het ene op het andere moment ziek. Daar gaat een proces en veel tijd aan vooraf. Ons lichaam geeft al vroeg signalen af als er ergens in het lichaam iets niet goed gaat en ons lichaam uit balans dreigt te raken. Maar veel mensen zijn zich niet bewust van deze eerste signalen. De seintjes van het lichaam worden niet opgemerkt of genegeerd: ‘het gaat wel weer over’. Toch zijn deze kenmerken het begin van een ziekteproces. En hoe sneller je deze signalen opmerkt, des te  eerder je kunt ingrijpen. De GezondheidsScan (of: WellAnalyse) is een bodyscan die vroegtijdige ziekteprocessen herkent, maar ook onderliggende oorzaken van klachten.

Om uit te zoeken waar je klachten vandaan komen, moet er een diagnose gesteld worden. Daarom gebruiken we een van de nieuwste technologie om je gezondheid te scannen (zogeheten Non Lineaire Systemen (NLS Diagnostics). Deze technologie noemen we de GezondheidsScan. De GezondheidsScan is een bodyscan, een preventieve scan van je lichaam. Het kijkt niet naar één oorzaak maar naar het functioneren van je hele lichaam. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien welke invloed voeding, medicijnen en leefgewoonten hebben op alle organen. Met de GezondheidsScan is het zelfs mogelijk om beginnende en ook ernstige ziekteprocessen te herkennen.

De GezondheidsScan screent alle organen en functies in je lijf zoals hart, bloedvaten, longen, nieren, blaas, maag, lever, darmen, borsten (vrouw), baarmoeder, eierstokken, prostaat (man), hersenen, hypofyse, hormonen en rug. Het herkent ziektebeelden, zoals ziekte van Lyme, hart en vaatziekten, etc. Het signaleert ziekteverwekkers als virussen, bacteriën of parasieten.

De WellAnalyse (voorheen Oberon® genoemd) kijkt naar onderliggende verstoringen waarom iemand ziek wordt. Dat maakt het systeem ook geschikt om preventief in te zetten. Maar ook op het moment dat er sprake is van een ziekte of aandoening, geeft de WellAnalyse veel details.

Met deze informatie kun je als arts of therapeut de juiste behandeling inzetten.