Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» Dactyologie Nederland

27ste editie 1992 - 2018

Dactyologie Nederland


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » Dactyologie Nederland

Dactyologie Nederland - Stand 450

Vingerreflexologie

Om lichaam en geest echt in harmonie te brengen is het noodzakelijk belemmerende zaken uit het verleden op te lossen in plaats van ze te maskeren. De vingers zijn daar een uitstekend middel voor. De vingers zijn namelijk de eerste zintuig (tastzin) met je buitenwereld. Jouw (over)gevoeligheid zou dus best wel eens in de baarmoeder zijn ontstaan.
De vingers laten niet alleen zien welke emotie er door een heftige gebeurtenis in het brein aanwezig is, de vorm van de vingers vertelt ons zelfs meer over iemands karakter, persoonlijkheid, gedrag en levenshouding.

Wat kun je er mee?
Traumatische ervaringen neutraliseren, faalangst wegnemen, allergieën oplossen, onverklaarde lichamelijke klachten verbeteren, lichaam en geest in balans brengen, nieuwe inzichten bieden over de toekomst. En omdat jij het ook in de vingers hebt, kun je het ook leren.
Ervaar de kracht van de vingers op stand 450, want iedereen heeft het in de vingers.