Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» DNH Research & Praktijk De Nieuwe Ham

27ste editie 1992 - 2018

DNH Research & Praktijk De Nieuwe Ham


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » DNH Research & Praktijk De Nieuwe Ham

DNH Research & Praktijk De Nieuwe Ham - Stand 332

Van onderzoek naar de juiste productie van de juiste medicatie

In onze praktijk werken we met de Ultra Moleculaire Frequentie Therapie.
Onze praktijkactiviteiten:
Testen van patiënten en urine onderzoek via biotensor en de Vega-test met de UMF testmethodiek. Hierdoor vindt de ontwikkeling van nieuwe therapeutische middelen plaats.
We onderzoeken in onze praktijk naar de micro organismen, c.q. de veroorzaker van vele ziekten. Via onderzoek en toepassing van het ontdekte hebben we onze biobiotica ontwikkeld. Vooral werkzaam voor ontstekingen/ziekten met prebacteriële vormen oftewel (bacterioiden) in de noemer: resistente micro organisme.
Voor deze ziekten hebben we de biobiotica ontwikkeld.

Scholing van therapeuten:
Onze speciale HBO cursus is een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze volstrekt nieuwe inzichten in micro-organismen en het verband met het ontstaan van ziekten.
Ook vervaardigen wij de specifieke testdozen met de allernieuwste ontwikkelingen in de micro organismen.
DNH Research produceert en verkoopt de middelen. Biobiotica zullen ook in uw praktijk zeer effectief en onmisbaar blijken. Voor meer informatie zien wij u graag op onze stand 332!

Wij willen met onze unieke benadering van ziekten internationaal en nationaal de kwaliteit van leven vergroten. Met onze unieke benadering, waarbij de oorzaak centraal staat, zijn wij met onze frequentietherapie voor velen een second opinion.
Wij leveren een bijdrage aan kwalitatief hoogwaardige aanvullende gezondheidszorg en bieden een groeiende groep mensen nieuwe kansen op herstel.
Onze benadering verschaft huidige en toekomstige therapeuten in de aanvullende gezondheidszorg, innovatieve en unieke kennis en een optimale behandelingsmethode.