Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» FLOWEE, relax your senses!

27ste editie 1992 - 2018

FLOWEE, relax your senses!


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » FLOWEE, relax your senses!

FLOWEE, relax your senses! - Stand 568

Relaxen is a (great) choice!

100% relaxed met leuk en mooi vormgegeven relaxproducten: de Flowee spijkermat en massagehand! Makkelijk in gebruik en een pure manier van ontspannen.

Oosterse fakirs weten al eeuwen dat het liggen op een spijkerbed goed is voor lichaam en geest. Met de kleurrijke spijkermatten van ‘Flowee’ kun je nu op een milde maar net zo effectieve wijze zorgen voor meer innerlijke (nacht)rust, ontspanning en zelfs het verlichten van klachten zoals hoofd- en spierpijn. Deze unieke spijkermatten bevatten kunststof spikes met puntjes (soort spijkertjes), die je bloedsomloop stimuleren en de energiebanen in je lichaam vitaliseren. Door de prikkeling maakt het lichaam ook endorfines ‘gelukshormonen’ aan. Het resultaat? Een fit, vitaal en ontspannen gevoel!

Massagehand: Na een lange, vermoeiende dag even een oppepper nodig? Of last van stijve nek-en schouderspieren? Even rollen met de massagehandschoen met 9 kogeltjes en de spanning verdwijnt.

Laat je verrassen en kom bij ons langs, we staan in stand 568.