Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» Guasha Opleidingen Santai

27ste editie 1992 - 2018

Guasha Opleidingen Santai


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » Guasha Opleidingen Santai

Guasha Opleidingen Santai - Stand 110

Guasha: een therapie met verbazingwekkende resultaten bij vele klachten/ziekten

Guasha is een schraaptechniek die zorgt voor een betere doorstroming van Qi en Bloed in ons lichaam. Mede door het opheffen van blokkades, veroorzaakt door toxines/afvalstoffen, wordt het lichaam “opgeschoond” waardoor een vermindering van klacht/ziekte.

“Guasha Opleidingen Santai” is een opleidingsinstituut voor o.a. de opleiding tot Santai Guasha therapeut(e), maar ook een instituut waar de Santai Guasha techniek nog steeds verder wordt ontwikkeld. Het aanbod van dit instituut bestaat momenteel uit o.a. de gediplomeerde therapeutenopleiding, nascholingsdagen (themadagen) voor guasha-therapeuten, de unieke cursus Santai Guasha Gezichtsbehandeling, Emotieregulatie vanuit de guasha praktijk, Basiskennis TCM vanuit de guasha praktijk, de opleiding “Guasha voor mens en paard” en de opleiding “Gelaatkunde vanuit de guasha praktijk”.

De guasha opleidingen vinden plaats in Geldrop (Noord-Brabant), Amersfoort (Utrecht) en Zwolle (Overijssel). De opleiding Guasha voor paarden in Kootwijkerbroek (Gelderland).

 

Maak kennis met de Santai Guasha therapie. We verwelkomen u ook dit jaar weer graag in onze stand 110.