Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» Insenzo – Mineralen op maat

27ste editie 1992 - 2018

Insenzo – Mineralen op maat


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » Insenzo – Mineralen op maat

Insenzo – Mineralen op maat - Stand 442

Hetzelfde makkelijker doen? Gun jezelf duurzame balans!

Insenzo staat voor duurzame balans. We bieden ondersteuning om structureel beter in je vel en meer in je element te zijn. Onze focus op lichamelijke en mentale blokkades helpt om een gezonde basis te leggen. Die heb je nodig om te doen waar je goed in bent, om te groeien. Nu en straks. Mineralen op maat helpen om bij jezelf te blijven en belemmerende mechanismes doortastend aan te pakken. Nuchterheid is onze rode draad. We hebben oog voor blinde vlekken en de juiste snaar.

Onze aanpak en kijk is anders, maar werkt opmerkelijk goed. De man achter Insenzo is Andy van de Poel. Een trouble shooter pur sang. Meer dan 20 jaar bagage als B2B project-coördinator voor kleine en hele grote bedrijven in de Euregio en daarbuiten. Specialiteit: de kern raken van een kwaliteit, probleem of opdracht in een korte tijd. En sinds 2009 een schat aan ervaring met lichamelijke en geestelijke balans. Hoe tref je de essentie van een blokkade in een bedrijf, een ruimte of persoon? Hoe buig je dat om? Daar is oog en een fijne neus voor nodig. Die ervaring zit verwerkt in het DNA van INSENZO.

We gebruiken persoonlijke aanraking vanuit een hoge trilling om vastzittende energie vrij te maken en bieden Mineralen op Maat ter ondersteuning om patronen grondig te doorbreken. Kom vrijblijvend in de Verwonderstoel zitten om kennis te maken met de voordelen van onze aanpak.