Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» Jentschura International

27ste editie 1992 - 2018

Jentschura International


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » Jentschura International

Jentschura International - Stand 278

Optimaal gezond met P.Jentschura

P. Jentschura biedt een innovatief assortiment aan op het gebied van biologische basenvormende levensmiddelen en basische lichaamsverzorging, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zorgvuldig uitgelezen ingrediënten en grondstoffen garanderen een hoge klanttevredenheid.

Talloze civilisatieziekten zijn het gevolg van menselijk gedrag en niet dat van zijn lichaam, van zijn organen of cellen. Een gezonde, evenwichtige zuur-base-huishouding vormt de basis voor een functionerende stofwisseling en een aantrekkelijk uiterlijk. Maar ook de lichamelijke en geestelijke fitness en het regeneratievermogen zijn van een omnimoleculaire levering van vitaalstoffen afhankelijk.

Het assortiment van P. Jentschura omvat producten om te ontzuren, glutenvrije ontbijt- en maaltijdproducten, speciale producten voor schoon-heidsbehandelingen en bovendien basische lichaamsverzorging.

Wij verheugen ons op uw komst!