Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» Nateeko Products BV

27ste editie 1992 - 2018

Nateeko Products BV


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » Nateeko Products BV

Nateeko Products BV - Stand 518

Meest effectieve, hoogste kwaliteit en gezondste keuze

Nateeko Products levert op natuurlijke ingrediënten gebaseerde voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica producten van hoge kwaliteit voor continu gebruik door de consumenten. Nateeko Products wil haar klanten de meest effectieve, de hoogste kwaliteit en de gezondste keuze mogelijkheden bieden voor prijzen die concurrerend zijn met andere kanalen waar natuurlijke voedingssupplementen en cosmetica producten worden aangeboden. Merken die wij voeren en die hun sporen reeds verdiend hebben zijn:

  • Vascusan – Voedingssupplementen voor hart en bloedvaten, zoals een krachtige bloedvaten reiniger, een Rode Gist Rijst om het cholesterolgehalte te verlagen, etc.
  • Tints of Nature – de meest natuurlijke en enige van professionele salonkwaliteit, haarkleuring in haar segment met trendy eigentijdse kleuren en tot wel 60% biologische gecertificeerde ingrediënten.


Laat u op stand 518 uitvoering informeren over onze producten.