Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» ThalaTrading

27ste editie 1992 - 2018

ThalaTrading


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » ThalaTrading

ThalaTrading - Stand nr. volgt

Mentale gezondheid & kleurlichttherapie

De gezondheid van ons brein is essentieel  voor een lang, gezond leven. Dat is in eerste instantie te behouden door het bekende thema: “use it or lose it”. Activiteiten die voor het lichaam zijn algemeen bekend. Maar ook het brein moet actief blijven bezig houden. Maar wat doe je als je toch wat vergeetachtig wordt?

Met de Tweaklite voor kleurpunctuur en de PSiO voor met name slaap- en ontspanningstherapie is veel te bereiken. Tijdens de beurs presenteert en demonstreren wij een Mindset Tweaklite die toepasbaar is voor zelfbeeld en depressie. De Tweaklite is ook leverbaar met een experimentele oplossing voor Alzheimer en leeftijd gerelateerde Dementie.

De Chakra Color Coach is een Radionika Instrument. Deze bepaalt in enkele minuten zwakke of geblokkeerde Chakra’s. Met een Tweaklite met de 7 Chakra kleuren kunt u die balans herstellen.

Slaap en ontspanning is voor velen een problemen in deze hectische maatschappij. Er is te weinig tijd om te relaxen. De PSiO is een instrument gebaseerd de combinatie van geluid en wisselend kleurlicht: luisteren naar muziek in een caleidoscopische kleurenstroom is even mooi is als een persoonlijk concert.
Er zijn programma’s beschikbaar voor een positief gevoel, voor concentratie, voor ontspanning, power naps, herstel en energie, hulp bij studeren, geheugentraining, anti-stress, traumaverwerking, loslaten, gewichtscontrole, sensualiteit en heel sterk: de slaapprogramma’s.

Alle informatie is te vinden op www.thalatrading.com. Voor persoonlijke informatie: Paul Brobbel 06 8370 8528.