Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» Trade Line

27ste editie 1992 - 2018

Trade Line


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » Trade Line

Trade Line - Stand 778

Aqualine waterfiltersystemen en Yantra acupressuur

Tradeline is een importeur/groothandel/webwinkel en levert waterzuiveringssystemen voor thuis- en kantoorgebruik, Yantra acupressuur producten en Life Rhythm stralingsproducten.

Waterleidingbedrijven kunnen gemiddeld 80% van de vervuilende stoffen uit het water filteren. Met de Aqualine waterfilter systemen zijn we in staat om tot 99% van de vervuiling zoals medicijnresten, pesticiden, insecticiden uit het water te filteren. Na de uitgebreide filtering worden er mineralen aan het water toegevoegd. Tijdens het tappen van het water wordt het gevitaliseerd. U heeft de keuze tussen basisch water om de basen/zuren in uw lichaam meer in balans te brengen of pH neutraal water (pH rond de 7,2).

Wij bieden Yantra acupressuur producten aan zoals de spijkermat en massageringen waarmee de acupressuurpunten van het lichaam en de handen gestimuleerd worden voor een betere doorbloeding. De spijkermat kan ook gebruikt worden door mensen met chronische pijnklachten.

Kijk voor meer informatie over de wetenschappelijke onderbouwing en de onderzoeken op onze site.