Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/header.php on line 28
» Vital Health Products

27ste editie 1992 - 2018

Vital Health Products


Notice: Undefined index: side in /home/dragos/domains/langszee.nl/public_html/wp-content/themes/itb17/functions.php on line 2735

Deelnemer » Exposanten 2018 » Vital Health Products

Vital Health Products - Stand nr. volgt

The Humming Mask: Your Mind & Body Assistant

Vital Health Products BV ontwikkelt, produceert en distribueert producten met als doel de gezondheid van de mensen en de kwaliteit van het leven te bevorderen. We hebben producten tegen snurken ontwikkeld,  zoals de Nasivent Tube en de O2Powertube. Deze producten zijn internationaal gepatenteerd.Tijdens onze research zijn we op het belang gestuit tussen de relatie van neusademen en Nitric Oxide. Hieruit is de Humming Mask ontstaan. Deze ontwikkeling heeft ons gebracht waar we nu staan.

Tijdens de beurs presenteren wij o.a. de Humming Mask. Dit is een massage-apparaat met een lage frequentie, (90 tot 120 Hertz) dat op 5 plaatsen op het hoofd vibreert: 2 x voorhoofd, 2x jukbeenderen en neusbotje. De lucht in de holtes van het hoofd (de sinussen) gaat hierdoor mee resoneren. Naast de juiste locaties, is de intensiteit en timing belangrijk.

INO staat voor ingeademde Nitric Oxide. In onze sinussen wordt de molecuul Nitric Oxide (NO) aangemaakt. Dit molecuul speelt een essentiële rol bij afgifte van zuurstof in ons lichaam. De ontdekking van dit molecuul haalde de Nobelprijs voor medicine in 1998.

Wat betekent Nitric Oxide (NO) voor onze gezondheid? Veel! Hieronder staan enkele links naar opmerkelijke onderzoeksverslagen over de werking van NO in relatie met slaap.

De eerste studie werd uitgevoerd door het Karolinska instituut in Stockholm (Zweden). Lees meer: klik hier.
En de tweede studie is uitgevoerd door de “University of Helsinki, Helsinki 00014, Finland”. Lees meer: klik hier.

De combinatie van deze studies waren het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de Humming Mask.

Naarmate we ouder worden daalt het NO-gehalte in ons lichaam. Op jongere leeftijd wordt in ons bloed constant Nitric Oxide enzymmatig aangemaakt. Door het ouder worden (vanaf 40 jaar), wordt dit steeds minder.

Verbeter je slaap, lichaamsfuncties, meditatie en focus, door het herstellen van het NO-gehalte in ons lichaam. Een kombinatie van eeuwenoude tradities en moderne techniek.

Voor meer informatie en/of medische onderzoeken naar NO: klik hier.